Clicky

S.Sluijs

Bianca heeft voor ons de buffetparty verzorgd waarbij ze 10 mannen moeiteloos wist aan te sturen en begeleiden naar een heerlijke Hollands buffet. De gerechten waren vooraf allemaal goed uitgewerkt en ze had er zelfs nog een aantal recepten aan toegevoegd om het menu wat uit te breiden. Wij hadden Bianca gevraagd tussendoor met de mannen schoon te maken en op te ruimen zodat er na het diner snel afscheid genomen kon worden, dit hield zij goed in de gaten waardoor wij na het diner in een bijna schone keuken afscheid van iedereen konden nemen. Iedereen heeft ontzettend genoten van de workshop en wij willen daarom Bianca en Buffetparty bedanken voor de goede service.


K.van Mierlo

Super avond gehad! Fijne begeleiding en echt persoonlijk contact. Dankjewel!


R.Dunnink

Overal 4 van de 5...Waarom omdat het goed was... maar er zijn altijd nog verbeterpunten. Wij gaan dit vast en zeker nog een keer doen


M. van Hoeven

Het was erg gezellig en erg lekker! De kok paste heel goed bij onze groep, wat zorgde voor een gezellige en ongedwongen sfeer. Zowel de workshop zelf als de kok (Carmelo) zijn een echte aanrader!


t.beekman

Wij hebben een super leuke avond gehad en het eten was heerlijk. We waren ook erg blij met Nikki, ze hielp waar nodig was maar liet ons ook veel dingen zelf doen, wat makkelijk kon omdat we allemaal kunnen koken en vaker een kookworkshop hebben gedaan. We hebben nog wel een tip; omdat er nog eten over was, maar we niets hadden om het in te bewaren en mee naar huis te nemen (we zaten in een vakantie huis) hebben we het weggegooid , het zou dus fijn zijn geweest als Irene wat afsluitbare bakjes bij zich had gehad waar we de restjes in hadden kunnen bewaren en meenemen.


R. van Strien

We hebben met 9 volwassenen thuis een buffetpart georganiseerd onder begeleiding van Monique. Het is een supermiddag geworden! Monique was enthousiast, erg leuk en meelevend en super fijn om mee te werken. Alle hulde voor haar en haar begeleiding. Helemaal top!


N.Reijnders

Nikki heeft ons (6 volwassen en 4 kinderen) op enthousiaste en professionele manier begeleid. Na 3 uur stonden er 10 gerechten op tafel die heerlijk smaakten. En ondertussen maakte ze foto's, een praatje en deed ook vast een groot deel van de vaat.


W.Posthumus

Nikki heeft ons (6 volwassen en 4 kinderen) op enthousiaste en professionele manier begeleid. Na 3 uur stonden er 10 gerechten op tafel die heerlijk smaakten. En ondertussen maakte ze foto's, een praatje en deed ook vast een groot deel van de vaat.


K.Yang

Annyck kwam binnen, zag, hielp, hield overzicht - en bleef nog kalm ook. En dat met 14 deelnemers die met Spaanse temperaturen onder hoogspanning bezig waren. Alle lof: de voorbereiding met keuze van gerechten, wat een top-workshop was dit. En absoluut heerlijk eten, en een fantastisch feest. 5 sterren, minstens....


M.Peters

We hebben genoten!


V.Jansen

Gezellig feestje, prima voorbereiding, lekkere gerechten!


N.Ruysschaert

We hebben een supergezellige buffetparty gehad, met goede begeleiding van Thymen. Tijdens het koken hoorde ik de groep regelmatig zeggen "wat leuk, gezellig he?" "Dit is echt heel erg leuk!" Onze ervaringen zijn dus helemaal top!


M.Emmerzaal

Marlon heeft alles goed voorbereid in overleg met ons. Begeleiding bij het koken was prima en gezellig.


I.Witjes

Zeer geslaagde kookworkshop ‘Surinaams buffet’!!! Duidelijke uitleg en instructie. De kok was zeer behulpzaam en heeft ons prima door de recepten heen geleid. Top dat ze ruim een uur langer is gebleven omdat de keuken dermate klein was dat de bereiding niet snel ging. Wij hebben een superavond gehad! Bedankt!