Clicky

 tarieven

Een Buffetparty kan je boeken voor diverse gelegenheden: koken met de collega's of gezellig met familie en vrienden. De Buffetparty stel je zelf samen. Vooraf bespreek je met de kok de gerechten, van een oosters buffet tot een mix van verschillende lekkernijen uit diverse keukens, een afsluit met heerlijke chocolade bonbons voor bij de koffie, alles is bespreekbaar. De Buffetparty duurt zo'n 2,5-3 uur waarna jullie aan tafel gaan, afhankelijk van het aantal deelnemers maken jullie samen 12 tot 16 hoofd-en bijgerechten, letterlijk een tafel vol lekkernijen!


wij komen naar je toe
€ 65,00 p.p.
vanaf 8 deelnemers

Boek een Buffetparty gezellig bij je thuis of als een leuke activiteit tijdens een weekendje weg dan komen we naar je vakantiewoning. Wil je samen met de collega's gezellig koken dan komen we bij jullie op het bedrijf. Is er geen beschikbare kok in jouw regio? Geen probleem tegen een kleine reisvergoeding kunnen we een kok uit een andere regio inschakelen. Wil je een Buffetparty boeken, vraag eerst naar de beschikbaarheid. Wij komen dan z.s.m. bij je terug over de mogelijkheden.


De kookworkshops van buffet party zijn super leuk en je eetje buikje rond!

Niets is leuker dan samen nieuwe recepten uit te proberen en daarna met elkaar te eten. Alleen is het wel zo handig als iemand tijdens het koken de leiding heeft. Bij de Buffetparty doen we meer dan alleen de leiding nemen, wij laten u ook kennismaken met gerechten uit diverse wereldkeukens om zo een fantastisch culinaire belevenis te geven voor alle deelnemers. Er zit altijd wel iets lekkers bij voor iedereen!